För konferensanläggningar

Boka-Konferens.se är en bokningstjänst av MH Konferens för bokare att hitta rätt konferensanläggning, möteslokal, hotell eller eventarena för att boka deras nästa konferens, möte eller event.

Syftet med vår bokningstjänst är att förena effektivitet med hög kvalité och service.
Boka-konferens.se är en sökfunktion där man som mötesbokare själv kan leta bland Sveriges härliga anläggningar och med en filtreringsfunktion välja vilka ställen man själv tycker är intressanta för ett aktuellt möte eller event. Detta kombineras sedan med MH Konferens ypperliga expertis och personliga service. Vi tror att detta är ett vinnande koncept och att det ger bokaren det bästa av två världar; den digitala effektiviteten och den personliga servicen. Bokaren har själv en stor del av kontrollen samtidigt som vi vägleder och tar hand om all kontakt med konferensanläggningarna.

När man valt de anläggningar som är intressanta fyller bokaren i ett enda formulär och förfrågan går till MH Konferens som sammanställer en offert. Offerten presenterar de olika anläggningarna på ett lätt och överskådligt sätt. Om det skulle vara fullbokat på valda konferensanläggningar tar MH Konferens fram en offert på likvärdiga anläggningar som kan erbjuda plats.

Är ni också intresserade av att synas på sidan när bokare söker anläggning för att boka konferens, möten och events? Ta i så fall gärna kontakt med oss!

Med vänlig hälsning

Marina Häggblom
MH Konferens AB

Telefon: 0734-399 588
E-post: [email protected]